0

Terese Ask, co-founder & PR Director, Impression PR

2020, april

_________________________________________________

Fortæl os lidt om dig selv. Hvem er du?

  • Mit navn er Terese Ask, jeg er 31 år og bor på Østerbro i København. Jeg startede i 2014 sammen med min partner, Christina, PR bureauet Impression PR. I 2018 startede jeg Busigirl Podcast, der siden har udviklet sig til et større univers for kvinder, som vi driver sideløbende med vores bureau og i 2019 blev vi partnere i Copenhagen Rosé Festival.

Kort intro til din virksomhed. Hvad laver I?

  • Impression PR er et bureau, der specialiserer sig i PR og kommunikation for virksomheder indenfor skønhed, livsstil og restaurationsbranchen. Vi hjælper virksomheder med alt fra pressemeddelelser til content creation, event management og samarbejder med presse og influencers.
   Busigirl er et univers for ambitiøse kvinder, der ønsker at udvikle sig og gå efter deres drømme. Det består af et podcast med et ugentligt afsnit, motiverende artikler på busigirl.dk og events. Vores første event Busigirl Career Club skulle have været holdt i marts, men grundet Corona, er det blevet udskudt til efteråret. Her vil der bl.a. være panel talks, keynote speakers og masser af mulighed for networking.
   Sidst men ikke mindst er Copenhagen Rosé Festival Danmarks største roséfest, der finder sted en gang årligt i København. En fantastisk festival fyldt med masser af varianter af vores yndlingsvin.

Hvordan har din karrierevej været indtil videre?

 • Min karrierevej har indtil videre været alt andet end kedelig. Jeg har altid været enormt fascineret af kommunikation og drømte som teenager om at arbejde på et magasin. Sideløbende med min bachelor, som jeg studerede på CBS fra 2009-2012 begyndte Christina og jeg at blogge, noget der den gang var helt nyt, og det netværk vi skabte gennem bloggen lagde faktisk grundstenene for hvor vi er i dag. Jeg gik til mange events den gang, og fandt det egentlig meget mere interessant at være ude blandt folk, der allerede arbejdede med det jeg gerne ville arbejde med, end at sidde i et auditorium. Jeg færdiggjorde min bachelor og var heldig at få tilbudt et job på et PR bureau, som jeg længe havde haft en god dialog med og den vej kom jeg ind i hele PR branchen. Efter et par år besluttede Christina og jeg at starte vores eget bureau, og siden hen har vi ikke blot arbejdet på at gøre det til en success, men også  startet Busigirl og blevet en del af Copenhagen Rosé Festival. Jeg har altid vidst at jeg ville være selvstændig, men det har overrasket mig hvordan jeg brænder for at iværksætte og jonglere flere virksomheder på en gang, det giver mig så meget energi og glæde.

Hvilket særligt mindeværdigt øjeblik i din karriere, vil du aldrig glemme?

 • Det må helt klart være den dag vi slog dørene op til vores første showroom på Købmagergade 5, en meget varm dag i august 2014. Vi var kun 25 år gamle, og havde inviteret over 100 mennesker til åbningsfest i vores lille lokale helt oppe under taget. Derudover var der et TV hold med, da vi på det tidspunkt filmede til et TV program sammen med andre bloggere. Når jeg tænker tilbage synes jeg virkelig det er sejt at vi havde så meget selvtillid i så ung en alder. Den aften og åbningen af vores helt eget bureau var fuldstændig fantastisk og en dag jeg aldrig vil glemme.

Hvad er din største styrke?

  • Min største styrke er nok min positivitet. Lige meget hvad der sker, så ser jeg altid lyst på tingene og finder en måde at løse enhver situation på. Jeg tror ikke rigtig der er noget der kan slå mig ud, i hvert fald ikke særlig lang tid af gangen.

Hvilke(n) fejl har du lært mest af, gennem din karriere?

  • De fejl jeg har lært mest af både professionelt, men også privat, er ikke at følge min mavefornemmelse. Hver eneste gang min mavefornemmelse har sagt mig at en kunde, en samarbejdspartner eller andet ikke var vores tid værd, har det vist sig at holde stik. Man skal altid lytte til sin mavefornemmelse.

Hvilken sandhed er ganske få mennesker enige med dig i?

  • Jeg tror på at alt sker af en årsag, og at der er en mening med tingene. Det er i nogens ører måske lidt naivt, men det gør at jeg altid kan holde mit humør højt, selv når der er udfordringer på min vej.

Hvilke forbilleder lader du dig inspirere af?

  • Jeg lader mig inspirere af kvinder der har skabt noget fra bunden, og bruger deres success til at hjælpe andre. Oprah er det ultimative forbillede, hende gad jeg godt at spise en middag med.

Hvor ser du dig selv om 10 år?

  • Om 10 år håber jeg på at arbejde, som jeg gør nu, med det der gør mig glad. Jeg vil gerne til udlandet igen på et tidspunkt, derfor er drømmen at arbejde hen imod et setup, der gør at jeg ikke er så afhængig af at være et specifikt sted for at kunne arbejde, det vil være den ultimative frihed i min verden.

Hvad håber du at verden har mere af om 10 år?

  • Jeg håber at den situation vi står i lige nu på verdensplan vil lære os nogle ting, som vi tager med og som vil være en del af vores verden om 10 år og videre frem. Det her med at passe på hinanden og på planeten, tror jeg har været sundt for os at blive mindet om.

Hvad håber du, andre mennesker vil huske dig for?

  • Jeg håber andre vil huske mig for at være glad, hjælpsom og en ‘medsøster’. Jeg brænder for at motivere og løfte andre til at opnå deres fulde potentiale, og jo bedre vi er til at løfte hinanden jo sjovere bliver livet (og business) for os alle.

6 hurtige om dig

 • Bil eller cykel? Bil.
 • Kreativitet eller logik? Kreativitet.
 • Hæle eller flade sko? Hæle.
 • Storby eller natur? Storby.
 • Serie eller film? Serie.
 • Makeup eller natural? Makeup.

Leave a Reply

Registration

Forgotten Password?