0

Hvilke beauty trends kommer vi til at se meget mere til i 2020? Er der gengangere fra 2019? Og hvilke behandlinger vil vi komme til at se mindre til? Det vil vi forsøge at give vores bud på her.

Den alt overskyggende beauty trend for 2020 kommer nok ikke som noget chok for nogen, da det er naturlig skønhed, der stadig er dét de fleste kvinder stiler efter.

Men som de fleste efterhånden har fundet ud af, så er det ikke så effortless at se effortless ud. Det kræver både tid og ressourcer at opnå det ideelle naturlige look – og derfor tyr flere og flere kvinder til semi-permanente behandlinger, når det gælder forbedring af hudstruktur, anti-age, øjenbryn, vipper mm., som i sidste ende medfører at man som kvinde kan spare kostbar tid på at gøre sig klar om morgenen (hvem ville ikke elske at sove 30 min. længere hver dag?!) og samtidig opnå et mere naturligt smukt look – uden makeup.

Nogle af de behandlinger, som kan hjælpe med at opnå et semi-permanent naturligt og smukt look er:

 

  • Laser Facial
  • Fillers
  • Hydrafacial
  • Ultherapy
  • Lash Lift
  • Microneedling
  • Permanent Makeup (øjenbryn)

På Beauty Match udfører flere af vores samarbejdspartnere disse behandlinger, så skulle disse behandlinger have vækket din interesse, så smut ind og læs mere om dem og se hvilke dygtige behandlere der udfører disse behandlinger i dit lokalområde.

Og ja, det virker måske som en investering af komme igang med denne type semi-permanente behandlinger i starten, men i sidste ende kan det både spare dig tid og penge at vælge behandlinger som disse, da du således vil kunne sparre på både makeuppen og din kostbare tid hver evig eneste dag.

Skal 2020 være året, hvor du investerer mere i dig selv og din egen velvære? Vi stemmer for et stort JA!

 

Leave a Reply

Registration

Forgotten Password?