0

You asked. We answered. Top 5 skønhedsbehandlinger som du skal prøve i 2020.

Self-love står øverst på 2020-dagsordenen, da vi er begyndt at investere mere i os selv (og guderne skal vide, at vi fortjener det efter 2019!).

Faktisk blev beauty-branchen, tilbage i juni 2019, vurderet af Business Insider til at have rundet en værdi af 532 milliarder. Så hvis du er én af de mange der gerne vil få knækket koden til at have en pænere hud, gerne vil forkæle dig selv lidt oftere eller bare er en beauty-nørd som os, som vil prøve det sidste nye, så skal du læse med her!

Vi har nemlig listet top 5 af skønhedsbehandlinger du skal holde øje med i 2020 – måske endda gøre til en del af din routine.

 

 1. Dermaplaning
  I dette øjeblik, altså lige nu, imens du sidder og læser det her, så har du (ja, dig!) et lag af døde hudceller, som bare sidder på dit ansigt og selvom det lyder både ufarligt og lidt ad, så bidrager de altså til nogle af de mest almene og irriterende hudproblemer som mathed, rynker, udbrud af bumser, ja, you name it. Vi ved det! Det er lidt op ad bakke. Men inden du går i panik, så skal du vide, at 1) det er helt naturligt og 2) hudplejeguderne har vist os deres nåde og givet os masser af muligheder for at slippe af med de døde hudceller f.eks med dermaplaning.Dermaplaning er en eksfolierende behandling, der involverer et forsigtigt skrab på overfladen af din hud med en kirurgisk skalpel. Denne metode fjerner dine døde hudceller og ansigtshår (ja, altså indtil de vokser ud igen) og får dit ansigt til at føles baby blødt samtidig med, at det kan give dig en mere glat og jævn påføring af makeup. Som en ekstra bonus, fordi du fjerner alle dine døde hudceller, så vil dine hudplejeprodukter bedre trænge ind i din hud, når du anvender dem, hvilket gør dem endnu mere effektive. It’s a win-win-win.
 2. Laser
  Facial Lasere er blevet brugt til skønhedsbehandlinger og kosmetiske formål i omkring 40 år, så man skal ikke være bange for, at ens ansigt smelter under laseren som var man en voksdukke.Af kosmetiske lasere findes der omkring 10 forskellige lasere, som bruges til hudbehandlinger og som hver især har forskellige evner, men som overordnet set fungerer på samme måde. Lyset i starten af laseren er som ethvert normalt lys, men inde i maskinen er der forskellige filtre, der fjerner bestemte bølgelængder af lyset, hvilket efterlader et særligt lys som har en bestemt effekt. Lysets filtrerede bølgelængde koncentreres til en præcis lysstråle (eller laserstråle om du vil), som tiltrækkes- og absorberes af forskellige celler i huden, og kan på den måde bruges til at tackle specifikke hudproblemer.De forskellige laserbehandlinger kan hjælpe dig med: pigmentering, acne, rosacea, midlertidigt krympning af talgkirtler, øget produktion af collagen, dybderensning, skin brightning/pigment, hårfjerning, ødelagte vener, og at få huden til at syne yngre.
 3. Ultherapy
  Ultherapy er en patenteret og FDA-godkendt ultralydsbehandling, som gør det muligt at skabe et naturligt hudløft/opstramning af huden. Hvilket betyder, at du ikke skal igennem kirurgi eller bakse med ar.Behandlingen arbejder med hudens dybeste bindevævslag, hvor huden stimuleres til at danne ny frisk collagen og samtidig styrke svagere collagen fibre. Derudover kan man med Ultherapy benytte en scanningsfunktion, der gør, at behandleren kan se nøjagtigt hvor i huden, de skal behandle. På den måde vil behandlingen give dig øget elasticitet, spændstighed og fasthed i huden.Mange vælger denne behandling for at få bugt med dobbelthager eller ‘kalkunhager’.
 4. Emsculpt
  Emsculpt er en FDA-godkendt behandling til opstramning af muskler og øget fedtforbrænding. Say whaaaaaaat? Under behandlingen bliver der sat et antal applikatorer på de ønskede områder, som sender nogle elektromagnetiske bølger igennem huden, som får musklerne til at trække sig sammen. Og vi mener ikke som de illustrere det på tv-shoppe kl. 04. Dog skal man, som med så mange andre behandlinger, igennem et par sessioner før man ser en tydelig forbedring. Behandling har vist sig at være særligt god og velegnet til attone muskler ved numse og mave. *indsæt mentalt billede af strand, sol og vores sexynummi*.
 5. Microneedling
  Microneedling er en hudforyngende behandling som kan udføres i hjemmet eller på klinik. Effektiv luksus behandling i eget hjem? Altså med vores hjemmesko og panda-natbukser på? Yup! Can we get an amen?Anyway, du har nok, hvis du har Instagram, set reklamer for skin-rollers f.eks fra Swiss Clinic eller Dermaroller Original. Hvis ikke, så kan vi bedst beskrive det som en meget lille pigget kagerulle med et håndtag. Ved hjælp af sådan et instrument, penetrerer man huden med mikronåle og skaber tusindvis af mikrokanaler. Det stimulerer elastin- og collagen produktionen, hvilket resultatere i at huden bliver strammere, fyldigere, stærkere og mere ungdommelig at se på. Ofte er det anbefalet, at man mixer brugen af f.eks en Dermaroller med en retinol serum eller hyaluron maske. Denne behandling kan også være yderst effektiv når det kommer til forbedret struktur i huden, behandling mod akne-ar og pigmentforandringer.

 

Du er mere end velkommen til at oprette en gratis bruger her på Beauty Match, og læse mere om forskellige behandlingsmetoder til alle behov – uanset om du døjer med hud-udfordringer, aldringstegn eller noget tredje. Vi har samlet klinikkerne, der udfører behandlinger inden for disse områder. Se vores udvalg af behandlinger og klinikker og book den behandling der passer til dit individuelle behov.

2 Comments

Leave a Reply

Registration

Forgotten Password?