0

Månedens Power Kvinde

Kristin Assaad, direktør og stifter, LegalUp

2020, marts

_________________________________________________

I en ny serie, vil vi hver måned sætte fokus på én særlig power kvinde, som vi lader os inspirere af, i team Beauty Match. For hvis der er én ting vi virkelig holder af, så er det andre seje kvinder, som ikke er bange for at skille sig ud, som er driftige og går deres egne vegne i livet.

I denne måned, har vi udvalgt power kvinden, Kristin Assaad, der er direktør og stifter i virksomheden, LegalUp – som tilbyder juridisk hjælp til virksomheder, baseret på en digital abonnementsmodel. Men det kan hun selv fortælle mere om 😉

I dette blogpost vil Kristin fortælle lidt om hendes rejse, de udfordringer hun har mødt undervejs, og hvilke styrker hun beror på, på hendes fantastiske rejse. 

Fortæl os lidt om dig selv. Hvem er du?

  • Mit navn er Kristin Assaad, og jeg er 33 år. Til dagligt driver jeg min virksomhed, LegalUp, og derudover har jeg i tidernes morgen startet tre frivillige retshjælpe, herunder Udlændingeretshjælpen og Iværksætterretshjælpen samt en kursusforening for jura- og erhvervsjurastuderende. Mine retshjælpe står jeg fortsat i spidsen for, men har omkring 80 frivillige jura- og erhvervsjurastuderende til at stå for den daglige drift.

Kort intro til din virksomhed. Hvad laver I?

  • LegalUp er en erhvervsjuridisk rådgivningsvirksomhed, som tilbyder juridisk opgaveløsning og rådgivning som enkeltopgaver eller på abonnement målrettet små og mellemstore virksomheder. Vi åbnede den 1. februar 2019 og har i dag fysiske kontorer i Aalborg, Aarhus og København, og har forsøgt at gøre kompetent juridisk rådgivning let tilgængelig for enhver størrelse virksomhed ved at droppe dyre og uoverskuelige timepriser, men i stedet faste priser pr. opgave. Min virksomhed er digital i det omfang det kan optimere processerne, men vi har ikke sparet den personlige relation væk.

 

Hvad er din største styrke?

  • Nu kommer jeg på prøve, hvis jeg skal udvælge én, fordi jeg synes at det er et sampil af flere styrker, som gør, at man kan brilliere i sit arbejde. Men jeg vil fremhæve det at være dybt passioneret i alt hvad jeg foretager mig, hvilket resulterer i, at jeg eksekverer på et højt niveau, ikke lader mig stoppe at udfordringer, er løsningsorienteret og stædig, hvilket ligeledes gør jeg vil gøre hvad det kræver for at nå de mål, jeg sætter mig. Alt dette har i hvertfald være afgørende for at nå de mål, jeg havde sat for LegalUp’s første leveår.

 

Hvilke(n) fejl har du lært mest af, gennem din karriere?

  • Jeg har heldigvis været god til at lære hurtigt og undervejs, sådan jeg løbende har kunne justere min strategi eller fremgangsmåde. Min største udfordring, som jeg fortsat er meget opmærksom på, er at jeg tager rigtig mange opgaver på mine skuldre, og har lært, at jeg skal være meget bedre til at uddelegere og have tiltro til at andre kan gøre det mindst lige så godt hvis ikke bedre. Det jeg har lært mest af gennem min karriere, er at gøre det! Her mener jeg, at ved ikke at holde sig selv tilbage for sine drømme, men springe ud i det for at udleve dem, er hvad jeg har lært mest af på godt og ondt. Vi kan mere, end vi tror.

 

Hvilken sandhed er ganske få mennesker enige med dig i?

  • Jeg tænker som sådan ikke, at nogle er uenige med mig i dette, men mere måske ikke helt har samme mindset; Mit mantra, som jeg i høj grad lever efter lyder ”kan det tænkes, kan det gøres”, og det afspejler sig i ret mange af de ting, jeg springer/har sprunget ud i. Faktisk er jeg så stor tilhænger af mit mantra, at jeg fik det indgraveret i min virksomheds 1-års fødselsdagsgave, som var en speciallavet lampe, som kaldes “tænkeren”.

 

Hvilke forbilleder lader du dig inspirere af?

  • Mit forbillede har lige så længe jeg kan huske været min storebror, som er en del ældre end mig. Han kom til Danmark som 18-årig uden at kunne tale dansk, og arbejdede sig op til hvor han er i dag med 4000 medarbejdere under sig. Han er min dokumentation på, at uagtet hvordan dine/mine odds end har set ud enten i ens barndom eller senere i livet, dikterer de ikke ens fremtid. Mit mantra som nævnt ovenfor er i høj grad med inspiration fra min bror, som i min optik – og sikkert mange andre – har opnået noget helt ekstraordinært gennem hårdt arbejde, dedikation og vedholdenhed, og det samme har altid været mit mål.

 

Hvor ser du dig selv om 10 år?

  • Hvad end jeg laver, kræver jeg af mig selv, at jeg er lige så – hvis ikke mere – passioneret omkring hvad end jeg foretager mig. Jeg forestiller mig dog, at jeg på det professionelle plan (fortsat) har egne virksomheder, og har fået dem ud over de danske grænser. Derudover ser jeg mig selv have investeret i andre virksomheder, som jeg tager aktiv del i, ligesom jeg potentielt fortsat har mine frivillige retshjælpe og potentielt startet andre frivillige/non-profit organisationer.

 

Hvad håber du at verden har mere af om 10 år?

  • Næstekærlighed og plads til og for hinanden.

 

Hvad håber du, andre mennesker vil huske dig for?

  • Jeg lever meget efter, hvad jeg netop håber, jeg vil blive husket for. Det lyder som måske skørt, men det betyder meget for mig, at jeg lever op til mit WHY i alt hvad jeg gør. Jeg håber at blive husket som én som tog handling og gjorde en forskel, hvor jeg kunne. Én der turde gå efter sine drømme. Derudover er det mit mål at blive husket som en god lærer og leder – en som flere vil tænke tilbage på fordi jeg enten har inspireret eller lært fra mig. 

6 hurtige om dig

 • Bil eller cykel? Bil.
 • Kreativitet eller logik? Den er svær, fordi jeg værdsætter begge rigtig meget. Jeg tænker generelt meget logisk, men elsker at slippe kreativiteten fri og turde gøre tingene anderledes i en ret formel branche, hvor man har været vant til at gøre tingene på én måde i mange mange år.
 • Hæle eller flade sko? Hæle, på trods af mine 180 cm.
 • Storby eller natur? Storby.
 • Serie eller film? Film. Har ingen tålmodighed til at skulle vente på et afsnit.
 • Makeup eller natural? Naturligt make-up? Jeg bruger make-up til dagligt, men har en regel med mig selv om, at jeg skal have én dag i weekenden, hvor jeg ingen make-up eller kontor-outfit har på. 

Leave a Reply

Registration

Forgotten Password?